Bliv en del af Behandlerhuset.

 EGEN KLINIK + GODE FÆLLES-FACILITETER.
Der er stadig flotte lyse kliniklokaler med ledige dage i Behandlerhuset.

 Er det noget for dig ?

Behandlerhuset i Sorø søger flere dygtige kollegaer, der vil indgå i et spændende holistisk hus med i alt 6 lyse og pæne klinikker.

Der er plads til behandlere med flere forskellige faglige vinkler, som er gode for krop og sind. Rigtig gode faciliteter.

God beliggenhed, tæt på offentlig transport og super gode parkeringsforhold – Behandlerhuset ligger på Nørrevej lige bag ved MENY og Scania.

Kom og vær med til at sætte dit præg på huset. Ring til Carsten Fabricius og bestil tid til en fremvisning på 60 68 80 80. Du er også velkommen til at skrive sms eller bruge kontaktfomular herunder.

Der er i alt 6 klinikker i størrelser fra 15 – 22 kvm. Der er pæn entre, med indgang til reception og vente- & eventrum. Der er fælles køkken med frokoststue og 2 toiletter.

Du kan leje din helt egen klinik og nyde godt af de gode fællesfaciliteter. Særlig indretning kan tilkøbes.

Den ene af vores klinikker kan lejes på dagsbasis.

Pris pr. måned 2.500,- alt inklusiv.
 PLAN BEH copy

Du vil selvfølgelig  være repræsenteret på www.behandlerhus.dk med din mail, weblink og telefonnummer, men ønskes der ydelser herudover, vil der blive opkrævet et beløb for yderligere internettjenester / Web etc. 

Der er også mulighed for at få en udvidet side under Behandlerhus.dk/DitNavn mod betaling eller selvstændig side, der linkes til.) Prisen på dette aftales afhængig af ydelsen.

Nysgerrig ??? – brug venligst kontaktformularen herunder eller ring.

Kommentarer og spørgsmål er altid velkomne.

Alle henvendelser er fortrolige.

* indicates required field