Nina-Arno.dk

RO

Vi lever i en tid, hvor ro og overskud er blevet en luksus. Det er en skam, for vi behøver ro til at finde ind i os selv for at finde vores inderste ønsker frem. De ønsker, der er båret af vores værdier, og derfor har stor betydning for den måde vi lever på, og den måde vi er sammen med andre mennesker på. Ofte er “larmen” fra hverdagen så høj, at den helt overdøver disse ønsker.

Kender du dine værdier?

Med en værdiafklaring og evt. en blid og rolig healing er du godt på vej 🙂

HANDLEKRAFT

Det handler ikke kun om at handle…. Det handler om, også at handle på det vigtige. Vores hverdag kan være fyldt op med mange gøremål. Vi skal være effektive på jobbet og i hjemmet. Der er også meget vi gerne vil nå sammen med familien og vennerne. Nogle gange bliver energien lagt i noget, der dræner, så man ikke  har overskud og handlekraft til det vigtige.

Hvad er vigtigt at handle på for dig?

Hvilke mål har du? LÆS MERE..

LIVSGLÆDE

At have et liv man er glad for, som giver mening og er spændende, er noget vi alle gerne vil have.

Livsglæde er som ordet siger, glæden ved livet. Livsglæde kan indebære glæden over bare at være til, glæde over at opholde sig i naturen, glæde ved sin partner, sine børn, sit hjem osv. Livsglæde giver masser af positiv energi og spreder sig som ringe i vandet.

Hvad gør dig glad? Hvornår har du sidst haft følelsen af at være lykkelig?

Slip din frygt og angst og find ind til de ting, der giver dig livsglæde 🙂

 

AFKLARING

At være klar, og afklaret er ret vigtigt for at finde ud af, hvilken vej man skal gå. Er man ikke helt bevidst om, hvad man har lyst til eller hvorfor, kan det være svært at agere i. Når man bliver mere bevidst og afklaret om sig selv, giver det meget bedre muligheder for at bruge sin handlekraft og føre tingene ud i livet.

Er du afklaret?

INDSIGT

Mange er bange for at kigge ind, bange for at finde noget mindre pænt i sig selv. Min erfaring er, at jo mere du ved om dig selv og dit inderste, jo nemmere er det at være i harmoniske relationer med andre, og det giver masser af personlig glæde og overskud.

Kender du dig selv?

 

LÆS MERE

DINE STYRKER

Vi har alle noget vi er gode til, steder hvor vi skinner og gør en forskel. Hvis du tænker “det gælder ikke mig”, så er det fordi, du ikke kender dig selv godt nok endnu….. 🙂

Når du fået ro til at finde indsigt i dig selv, og du har fået afklaring omkring dine ønsker og dine styrker, vil du begynde  at bruge din handlekraft. Det giver livsglæde, og du vil begynde at stråle og skinne… 🙂

Kender du dine styrker?

 

coaching healing samtaler

Jeg hjælper med hverdagens udfordringer og akutte kriser.

Adresse: Nørrevej 3, 4180 Sorø

Telefon / sms; 24 21 77 23

Email; kontakt@nina-arno.dk

Website: www.nina-arno.dk

VIL DU RINGES OP ?

Send en sms på 24 21 77 23, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.