Familie- & Psykoterapeut Carsten Fabricius

Familiesamtaler – Parterapi – Egenterapi – Coaching – Supervision – Konfliktløsning – Psykoterapi

Een god samtale kan ændre alt !CF-press-closeup

Det er en god leveregel, at bruge tid på sund kost, gode sovevaner og motion, men det er som om, at alt for mange overser det faktum, at samtale mellem mennesker er een af de aller vigtigste sundhedsfaktorer.

Vi har travlt og er fyldt op med alt det vi skal nå – Vi får stress og andre sygdomme og skal lære at prioritere i vores liv! – Men hvordan gør vi det – og hvordan kan det være, at mange mennesker ofte prioriterer sig selv til sidst. Det er som om vi tror at familien og parforholdet nok skal holde “for det er der jo”, midt i alt det andet.

Travl hverdag – tonsvis af udfordringer og mange ting skal være i orden og fixes i en fart så livet er til at overskue – men hvad med familien/parforholdet, det vigtigste af alt – og de udfordringer der er her, de skal vel også fixes og vel gerne i en fart, eller skal det “bare” have lov at vente som sidste prioritet

Hvis ikke privatlivet – kernen i det hele – “spiller”, så kan alt andet i princippet være ligegyldigt. Måske du skulle prioritere dig og dine og få taget fat i de svære og uoverskuelige udfordringer, der naturligt vil opstå i ethvert liv – Lad det ikke vente til sidste udkald.

Som oftest forsvinder problemer og udfordringer ikke af sig selv. De vil være der selvom man måske ikke taler om det mere – og nye problemer kommer til og bliver til sidst en tung tung byrde – Ryd op med jævne mellemrum – der er heldigvis hjælp at hente som virker og det vil gøre livet meget mere overskueligt.

Skab god dialog og gode rammer for dig selv, dit firma, din familie, kollegaer, børn og parforhold. Brug lidt tid på at lære de enkle præcise værktøjer i Relationsbaseret Ledelse®, der gør dig til en god chef i dit eget liv.

HUSK:

“Lige meget hvormeget du kigger væk, vil dét, der ér, blive ved at være…! – Men kigger du på dét og vender og drejer dét, kan det ofte forandres…”

Derfor er samtalens kunst værd at begive sig ind i, når du vil skabe et liv, en familie eller en virksomhed med bedre forståelse for de vigtige og centrale ting.

Mit værktøj hedder

Relationsbaseret Ledelse® 

– og handler om at tage lederskabet i dit eget liv…

Og alle kan lære det !!!

 


Du kan kontakte Carsten Fabricius på 6068 8080 eller læse mere på dette link:

Familie- & Psykoterapeut, coach og supervisor Carsten Fabricius