Bevidsthedens-Ørneblik

Her kan du læse om et udpluk af de healingsformer, jeg tilbyder.

Jeg tilbyder  mange forskellige former for healing, der arbejder både fysisk, følelsesmæssigt og sjæleligt.

Angelic Reiki®

Dette er et af de reneste og dybeste healingsystemer der er tilgængelige for os på jorden lige nu. Angelic Reiki er den Ny Tids healing og et af de reneste og dybeste healingsystemer som foregår med engle og mestre og andre healende energier i universet. Angelic reiki healing er ret kraftig og dens indflydelse kan mærkes med det samme. Jeg healer både fysiske og psykiske områder og ligeledes hvis der ligger noget fra tidligere liv og blokerer. Healingen løsner op for eventuelle blokeringer. Angelic Reiki kan gives direkte og som fjernhealing da vi arbejder med energier, der er fri for begrænsninger af tid og rum. Går du med sorg, angst, stress eller har handle mønstre som du ikke helt kan forstå, så kan Angelic Reiki® være med til, at løsne op og lette for de blokeringer der sidder fast. Angelic Reiki® kan gives til alle, børn, unge, voksne, gravide, ældre og dyr.

 

Krystalhealing.

Krystaller er intet mindre end Moder Jords gave til os. De er manifesteret lyd og lys og er derfor rene kanaler for energier, vibrationer og frekvenser. Krystaller arbejder på alle planer: kroppen, det æteriske legeme og de øvrige energilegemer. De arbejder på alt lige fra helheden til celleniveau, herunder kroppens processer og organer.

Krystalhealing er en særlig gren af healing, hvor krystaller og sten anvendes som redskaber, der kan stimulere den fysiske krop, Krystaller og ædelsten menes at indeholde forskellige helbredende egenskaber. Ved at placere forskellige krystaller og sten på modtagerens krop, er det muligt at stimulere, harmonisere og opbygge harmoni og balance i de forskellige chakra. Formålet er at bruge energien fra krystallerne til at heale og hjælpe den enkelte klient. En healing er forskellig fra gang til gang og fra person til person. Krystalhealing skal anses som en slags hjælp til selvhjælp.

 

Spirituel dyrehealer.

Jeg er uddannet spirituel dyrehealer. Kanaliseret af Linda Colibert.

Som spirituel dyrehealer arbejder jeg meget med mit klarsyn, og min indfølingsevne og har kontakt til den åndelige verden bagved dyret. Dyr fungerer sjæleligt og åndeligt på langt højere frekvenser, end vi mennesker gør. Energimæssigt er dyr opbygget anderledes end os mennesker, og mange ting spiller på dyrenes mentale og fysiske velbefindende

Jeg ser og mærker dyrets energier via chakraer og deres auraer. Negative energier kan ophobes i dyrets aura, ligesom i menneskers. Negativitet i form af rester – fra omgivelserne, fra andre dyr eller mennesker, der er i nærheden af dyret. Negativiteten kan føre til sygdom.

På samme måde som mennesker kan dyr lide af følelsesmæssige traumer. Når dyr bliver mishandlet, forladt eller fjernet fra deres tryghed hos en kærlig familie og anbragt i et koldt bur på et internat kan de lide af følelsesmæssige traumer. Internater er en fantastisk mulighed for at redde dyr fra forskellige alvorlige omstændigheder, men for et dyr, der kun kender til kærlighed og tryghed, er sådan et sted skræmmende. Der er mange grunde til, at dyr lider af følelsesmæssige traumer. De fleste af os har et ømt punkt for dyr og ikke mindst vores egne kæledyr. Dyr giver os uendelig meget kærlighed uden at forvente noget igen. Det kan dog ske, at vores dyr bliver syge eller begynder at opføre sig mærkværdigt – og i visse tilfælde, kan det ud over en dygtig dyrlæge være en idé at supplere med en Angelic Reiki®

Healing er et særdeles effektivt redskab. Healingen foregår bedst i dyrets eget hjem. Dyr er følsomme over for andre energier og opfanger energier fra deres omgivelser – fra naturen, andre dyr og fra mennesker. De kan ikke sortere i energierne og ved således ikke, hvad der er deres egen og andres. Deres energisystem præges af den energi, de færdes i, og de tager til sig, hvad der omgiver dem, og hvad de har ”med i bagagen”. Det er altid en fornøjelse at lave healing på dyr. De har en ‘intuitiv’ fornemmelse af, at dette gør dem godt, og de samarbejder tillidsfuldt. Og de har ikke nogen fordomme for denne behandlingsform. Jeg har mest erfaring med healing af hunde, men alle dyr er naturligvis velkomne. Under healingen falder dit dyr til ro, og du kan se, hvordan det reagerer over for energien. Mange dyr smasker, lukker øjnene og reagerer på healingen med dybe vejrtrækninger. Nogle dyr mærker healingen så kraftigt, at jeg er nødt til at ”skrue ned for varmen”. Når dyr har modtaget den healing, de har brug, går de som regel væk fra behandleren og finder vej til deres vandskål.

“Crossing over “ Jeg kan hjælpe dyr med at transcendere ” Gå over ” på den anden side “ Energierne er lindrende og hjælper til at lede dyret hjem med kærlighed.

Dyre healing kan ikke tilbydes i webshoppen på nuverende tidspunkt. Den kan købes ved at kontakte mig.

 

Hus rens.

Er der åndelig aktivitet eller anden energi, der genere dig.

Kan jeg tilbyde at rense dit hjem. Nogle gange vil jeg tage min kollega Helene med ud for at rense huse. Med Helenes clairvoyante evner, og mit klarsyn, danner vi et stærk makker par til at komme ud og rense huse for afdøde. Helene har meget stærke clairvoyante evner, hvor hun høre og taler med afdøde. Tit undres vi over, hvorfor de afdøde er i huset og her kan Helenes evner være med til, at give de svar på, hvorfor de afdøde er i huset, her kan jeg supplere Helene med mit klarsyn for nogle gange kan afdøde gemme sig, men tit har de brug for at blive set.

Når der ikke er rart at være i et rum .hus, lejlighed eller på kontoret behøver det ikke nødvendigvis at være en afdød der laver uro. Dvs, at der tidligere kan være sket hændelser et bestemt sted i huset, som gør at der er opstået en tung energi i et eller flere rum. Det kan være energi fra tidligere oplevelser i huset (følelser, mentalt og traumatiske oplevelser). Der kan også være tale om et “energiaftryk”. De fleste kender til det, at komme ind i et værelse, hvor der lige har været et skænderi , og man kan simpelthen mærke den túnge stemning i rummet – det er et energi aftryk. Energi aftryk kan holde ved i lang tid, men kan rimelig nemt ændres til noget rart og godt. Det kan også være en der på den ene eller anden måde er kommet til- /eller som evt. har en relation- samt et budskab til en eller flere af de der bor i boligen nu. Dette er nogle af de mest almindelige ting, som folk med hjemsøgte huse/ boliger oplever.

Den er gal med de elektriske installationer – lyset tændes og slukkes, fjernsynet eller radioen tændes, slukkes eller skifter kanal. Det kan være, at du har følelsen af at blive overvåget, eller at nogen til tider puster dig i nakken eller nogen nusser dig i håret. Uforklarlige skygger – det kan være en skygge, du lige ser ud af øjenkrogen. Disse skygger har ofte form som et menneske. Uforklarlige lyde: Fodtrin, bankelyde, lyden af noget der tabes. Nogle gange kan lydene være høje og andre gange meget svagt. Husdyr kæledyr reagerer anderledes end normalt. Det kan være dit barn/børn ,sover uroligt, ser “personer”, eller er bange på uforklarlig vis. Symptomerne kan være mange forskellige og flere end dem der er beskrevet.

Efter rensning bliver der “stille”, og der vil hvile en fred og ro over huset/boligen/kontoret/værelset der er blevet renset. Energien vil føles meget lettere, og dette vil kunne mærkes med det samme. Efterfølgende vil jeg ved et kort besøg mere, sikre mig at der forbliver ro – , og at roen holder ved.

 

Shaman Healing.

Dette er en healing, hvor jeg bliver guidet af bl.a en indiansk shaman angående hvad der skal ske. 

Er en kraftfuld rejse ind i dig selv, hvor du vil møde dit slæledyr.

Ønsker du uddybende information kan du bruge dette link til klinikkens hjemmeside

 

Lidt om mig.

Mit navn er Tina

Jeg er en kvinde, på 52 år. En stolt mor til to voksne børn. Jeg bor på landet med min kæreste og vores lille hund, som er en Grand danois på godt 80 kg 😉  Det er her jeg har følelsen en større og dybere samhørighed med naturen. 

Spiritualiteten er et vigtigt element i livet, at mærke sig selv i hjertet og tro på noget mere og noget større i sig selv. Det gør mig glad levende og fri.

Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv på mange forskellige måder. Jeg er senere uddannet social- og sundheds hjælper og har altid haft stor interesse for menneskets mentalitet og særligt mennesker, som er dårligt stillede eller har psykiske udfordringer i livet. Jeg har som så mange andre selv været i kriser og været helt nede og mærke bunden. Året 2010 var vendepunktet i mit liv. En stor dyb sorg havde fået magten over mit liv, aldrig havde jeg følt så meget smerte i mit indre. Jeg følte mig svigtet, havde ingen appetit, ingen selvtillid, følte ingen livsglæde. Kunne ikke rumme at være sammen med mennesker for længe af gangen. Fik kort tid efter konstateret cøliaki, som, jeg er overbevist om, var kroppens reaktion på min nedtur. Til sidst fik jeg et kærlig skub – et længerevarende behandlingsforløb hos en alternativ behandler i København. Her fandt jeg noget i mig selv, som altid har været der, men som ikke har fået lov at blomstre, da bægeret i alt for mange år var fyldt til randen. Hos Esmaralda modtog jeg Reiki-healing og kom på guidede meditations rejser. Den kærlige og omsorgsfuld behandling gav min krop en følelse af let hed, forløsning og blomstring. Jeg kom på en fantastisk rejse ind i mig selv, og for hver behandling blev forandringen mere rodfæstet. Og jeg begyndte at føle mig hel. Efter at have følt Reiki-energiens virkning på egen krop og gennemgået en enorm selv udvikling fik jeg lyst til at arbejde med mennesker på et mere åndeligt plan. Tænk, at kunne berige andre og give dem samme mulighed, som jeg selv fik. Jeg valgte at gå i gang med at uddanne mig til Reiki-mester, og det har været en fantastisk gave til mig selv. Jeg har været klar over noget større ventede på mig. Året 2018 var jeg klar til at blive Professionel Udøver af Angelic Reiki Healing®

Med venlig hilsen

Tina Jørgensen

Kontakt:

Du er velkommen til at tage kontakt til klinikken.

Mobil.: 22 78 00 57

Mail.: kontakt@bevidstedens-oerneblik.dk

 

Klinik adresser.

Nørrevej 3 

4180 Sorø.

 

Shaman Healing.

Emmas hjerte

Brokøb Overdrev 11

4450 Jyderup

 

Behandlerhuset i Sorø, klinik 5, Nørrevej 3, 4180 Sorø.

Tidsbestilling og kontakt på tlf.: 22 78 00 57