Tantralala.dk

Gå direkte til behandlerens Hjemmeside her.

Mange mennesker har hørt ordet sexualitet i forbindelse med tantra, og standser der, og tror at alt i tantra handler om sex. Det gør det ikke, men den sexuelle energi er en væsentlig del af tantra.

Vores sexuelle energi er forbundet med vores livskraft, vores kreative skaberkraft og lysten til livet.

Ved at lukke ned for vores sexuelle energi og gemme og tabuisere dele af vores krop, lukker vi ned for meget af det, der giver og en følelse af glæde, lyst og overskud.

I mine tantrabehandlinger inkluderes hele mennesket. Jeg møder alle mennesker med respekt og hjertelighed som det første.

I selve kropsbehandlingen er kønnet inkluderet som en helt naturlig del af kroppen, dvs kønnet har ikke særstatus under den kropslige behandling, men inkluderes på lige fod med alle andre kropsdele.

Nogle af os har, af mange forskellige grunde, lukket ned for kontakten til vores køn. Det bliver gemt væk i alle sammenhænge, og kun pakket frem når vi er sammen med en sex-partner.

Mange oplever, at når de begynder at åbne op for den sexuelle energi i andre sammenhænge, end sammen med en sex-partner, så åbner det også op for andre områder i vores liv, der før føltes lukkede, fastfrosne og nærmest døde.

Det er noget at det tantra-behandlingen kan hjælpe med: At åbne op og vække liv i fastlåste og nærmest følelsesløse områder af vores krop eller dele af vores liv som vi slet ikke kender til eller ikke er vant til at kigge på.

Det kan opleves som om der kommer mere overskud, glæde og lyst ind i vores liv.

Hvis du genkender en eller flere af disse ting, kan en tantrabehandling være noget for dig:

 

–    Du har brug for at mærke hvor din krop starter og slutter, og vil gerne væk fra hovedet og tankemylderet

–    Du er nysgerrig på at åbne op for din sexuelle energi, i et tryg rum uden nogen form for præstation eller forventning

–    Du er hudsulten. Det er lidt for længe siden du har mærket bevidst, nærværende berøring fra et menneske der ikke stiller krav til dig

–    Du vil gerne øve dig i at mærke hvad du virkelig har brug for, og give udtryk for det

–    Du vil gerne øve dig at i at mærke dine egne grænser uden at lade dem overskride, og give udtryk for dem i et tryg og kærligt rum

–    Du er nysgerrig på spiritualitet og tænker at tantra kan være en vej for dig, til at åbne dig mere for det åndelige

–    Du vil gerne mødes og rummes præcis som du er, med ALLE dele af dig. Uden at skulle være på nogen bestemt måde, eller gøre noget særligt for at blive respekteret. Turde vise dig selv for et andet menneske uden filter, og mærke at du ikke bliver bedømt på nogen måde.

 

Hvad er en tantrabehandling?

En behandling hos mig vil altid indledes med en samtale, hvor jeg vil spørge ind til din intention med at få en tantrabehandling. Der er sat god tid af til samtalen (især første gang du kommer hos mig), så jeg kan høre om din situation, dine forventninger, din erfaring med at arbejde med krop, følelser, sanselighed osv. Udfra samtalen vil jeg skræddersy en behandling, der bedst muligt imødekommer dine behov og ønsker.

Kropsbehandlingen foregår på en briks, og jeg vil altid være påklædt. Du vælger selv hvor afklædt du vil være under behandligen.

Det er vigtigt for mig at du hele vejen igennem føler dig mødt og føler at dine grænser bliver respekteret.

Der kan indgå mange forskellige former for berøring, forskellige sansepåvirkninger, åndedrætsøvelser, og behandlingerne kan være stille eller mere dynamiske.

Alle sessioner slutter med en afrundende samtale.

 

Priser:

– Klassisk tantramassage

– Dynamisk tantramassage   

– Tantrisk healingsmassage   

– Holistisk massage (uden intimmassage)

 

2 timer: 1.800,- kr.

2,5 timer 2.000,- kr.

3 timer 2.400,- kr.

 

I alle 2,5 og 3 timers behandlinger tilbydes intimmassage, undtagen i holistisk massage.

 

Tider kan bookes på camilla@vitalbalance.dk eller

51924588